img

A Subaru VIP Media tesztvezetési eseményt rendezett Ausztriában

A biztonság, az innováció és a kaland iránti elkötelezettségéről híres Subaru egy VIP Media Test Drive eseménynek adott otthont az ausztriai Pachfurthban, ahol bemutatta legújabb modelljét, a Crosstreket.

A rendezvény egy meghívásos esemény volt, amelyen 15 európai ország 67 vezető autós újságírója vehetett részt. A Driving Camp Pachfurthban rendezett összejövetel lehetővé tette a vendégek számára, hogy megtapasztalják a márka alapvető értékeit: a biztonságot, a sokoldalúságot és a kalandot.

Crosstrek sajtóteszt
A tesztvezetések előtt a résztvevők egy sajtóprezentáción vettek részt, amely során a Subaru szakemberei bemutatták az új modellt, valamint az újságírók személyesen is megismerhették a márka biztonság, fenntarthatóság és technológiai innováció iránti elkötelezettségét, és ezáltal első kézből szerezhettek benyomást a Subaru jövőképéről a mobilitás kapcsán.

A prezentáció után a jelenlévőknek lehetőségük volt kipróbálni az új Crosstrek modellt aszfaltozott úton és off-road körülmények mellett is, valamint élesben tesztelhették a Subaru innovatív biztonsági technológiáit – például az EyeSight vezetéstámogató rendszert. A helyszín tökéletes körülményeket biztosított a terepjárók szerelmeseinek, hogy próbára tegyék a Subaru szimmetrikus összkerékhajtási rendszerét is. Az újságírók kihívásokkal teli utakon navigáltak, meredek dombokat másztak meg az autóval, miközben megtapasztalhatták a Crosstrek kivételes képességeit.

Az eseményen részt vevő magyar újságírok beszámolói a következő linkeken érhetők el:

A vezess.hu beszámolója

A portfolio.hu beszámolója

Képgaléria és rövid videó:

2023-10-13 Subaru