LED első ködlámpák

A LED ködlámpák belső fényvisszaverő felülettel rendelkeznek, amelyek kialakítása javítja a láthatóságot és a biztonságot rossz látási viszonyok esetén.

18” alumínium keréktárcsák

A vastag küllős kialakítás erőteljes és egyben sportos megjelenést kölcsönöz a Crosstreknek. A gumiabroncs mérete 225/55 R18.

17” alumínium keréktárcsák

A Trend felszereltséghez kéttónusú, 17 colos keréktárcsák és 225/60 R17 gumiabroncsok tartoznak.

Kanyarkövető LED fényszórók (SRH)

A kanyarodásnak megfelelően oldalirányba elmozduló LED fénycsóva és automatikus fényszórómagasság-állítás biztosítja a megfelelő megvilágítást minden időben.

LED hátsó ködlámpa

A lökhárítóba épített hátsó ködlámpa köd, hó, füst vagy por miatt csökkent látási viszonyok esetén is kiváló láthatóságot biztosít.

Hűtőmaszk

A magasra helyezett motorháztető és a markáns hűtőmaszk a keresztben végighúzódó díszcsíkkal hangsúlyozzák az új Crosstrek SUV-hoz méltó megjelenését.

LED hátsó lámpa

A stílusos LED hátsó lámpatest Subarukra jellemző megjelenést ad az új Crosstreknek.

Tetőspoiler

A karosszériába belesimuló tetőspoiler diszkréten emeli ki a Crosstrek sportosságát.

Levegőkimenetek elöl és hátul

Az első sárvédőn és a hátsó lökhárítón levegőkimenetek találhatók. Ezek elvezetik a jármű karosszériája által generált légörvényeket, és hozzájárulnak a biztonságos vezetési élményhez.

Műszerfal 4,2” LCD kijelzővel és kettős óracsoporttal

A letisztult műszerfal első pillantásra ellátja a vezetőt a szükséges információkkal. A színes információs kijelzőn többek között a vezetéstámogató rendszerek állapota kísérhető figyelemmel.

Elektromosan állítható vezetőülés

A 10 irányban, elektromosan állítható vezetőülés a két irányban állítható erős deréktámasszal természetes és kényelmes vezetési testtartást kínál még hosszú utakra is.

Kormánykeréken elhelyezett vezérlőgombok

A kormányon elhelyezett vezérlőgombokkal kényelmesen irányíthatja az audiokészüléket, a Bluetooth® kihangosítót vagy a vezetéstámogató rendszereket, így Önnek kizárólag az útra kell figyelnie.

11,6” központi kijelző

A nagy, 11,6 hüvelykes érintőképernyős kijelző intuitív, okostelefon-szerű kezelést tesz lehetővé az audio- és egyéb hasznos funkciókhoz, miközben támogatja az információs és szórakoztató lehetőségek széles skáláját, mint például az Apple CarPlay és az Android Auto.

USB portok a középkonzolon (A és C típusú)

Csatlakoztassa hordozható zenelejátszóját az USB bemenetekhez, és játssza le kedvenc zenéit az audiorendszeren keresztül.

Kulcs nélküli működtetés

Az ajtókat egyszerűen nyithatja és zárhatja, illetve az e-BOXER rendszert egyetlen gombnyomással indíthatja anélkül, hogy elő kellene vennie a kulcsot.

Elektronikus kézifék

Az automatikus kioldófunkcióval rendelkező elektronikus kézifék nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem fontos szerepet játszik a vezetéstámogató rendszerek működésében is.

Tárolódoboz a középkonzolban

A kisebb tárgyak kényelmesen elhelyezhetők a szélesebb és nagyobb kapacitású konzoldobozban.

Elektromosan mozgatható, dönthető üveg napfénytető

A napfénytető fényt enged az utastérbe, hogy mindenki számára kellemes és kényelmes utazást biztosítson.

Kétzónás klímaberendezés érintőképernyős vezérléssel

Az olyan gyakran használt funkciókon kívül, mint a hőmérséklet-szabályozás és a páramentesítő, a légkondicionáló intuitív kezelőfelülete az érintőképernyőn jelenik meg, ami tetszetős és letisztult belső kialakítást tesz lehetővé.

Ülésfűtés és kormánykerék fűtés

Hideg napokon a két fokozatban kapcsolható ülésfűtések gondoskodnak az elöl utazók kényelméről. A vezető komfortját a kormányfűtés is fokozza.

Elektromosan állítható utasülés

A 8 irányban mozgatható elektromos ülés kényelmet és stresszmentes utazást biztosít az első utas számára, még hosszú utakon is.

2 pohártartó a középkonzolban elöl

A megnövelt használhatóságú középkonzolban 2 pohártartó kapott helyet.

USB töltőcsatlakozók (A és C) a hátul utazók részére

A középkonzol tárolódobozának hátulján könnyen elérhető USB töltőportok állnak rendelkezésre a hátsó ülésen utazók számára.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A lehajtható kartámaszban a hátsó ülésen utazóknak 2 pohártartó áll rendelkezésükre.

Tágas csomagtér

Bármit is szeretne a Crosstrekben szállítani, a tágas csomagtér elegendő helyet biztosít holmijainak. A raktérben mindkét oldalon csomagrögzítő kampók és akasztók segítik a csomagtér rendezettségének megtartását. A nagy ajtónyílásnak köszönhetően a be- és kipakolás gyerekjáték.

Csomagtérajtó / küszöbfellépő burkolat

A csomagtérajtó és a hátsó oldalajtók küszöbfellépőjének burkolatai csúszásmentes, karcálló textúrával rendelkeznek. Ráadásul a kibővített oldalsó küszöbfellépők kényelmes hozzáférést biztosítanak a tetősínhez mindenki számára.

Tetősínek

Az újratervezett és kibővített felülettel rendelkező tetősínek könnyen hozzáférhetők és masszív SUV megjelenést kölcsönöznek a Crosstreknek.

60/40 arányban lehajtható hátsó ülések

Hosszabb tárgyak szállítása sem okoz gondot a Crosstrekben a sokoldalúan lehajtható hátsó üléstámláknak köszönhetően.

Vezetőfigyelő rendszer

Az éberségfigyelő és vezetőfelismerő rendszer (DMS) egy korszerű kiegészítő biztonsági megoldás, amely egy dedikált kamerát és arcfelismerő szoftvert használ a fáradtság vagy a figyelemhiány észlelésére.

Fáradtságra figyelmeztetés

Az éberségfigyelő rendszer jelzi, ha a vezető nem figyel az útra, valamint riasztással jelzi, ha a vezető szemhéjának mozgása alapján fáradtságot észlel.

Esőérzékelős ablaktörlők

A szélvédőn lévő csapadék mennyiségéhez igazodik az ablaktörlő törlési sebessége és intervalluma a nagyobb komfort érdekében.